Dynamo Wijndaal — Vaillant

Voorbeschouwing

Dynamo Wijndaal — Siccard Boys

Voorbeschouwing

Dynamo Wijndaal — FC Cite

Voorbeschouwing

Dynamo Wijndaal — LOKO B

Tien geweldige minuten zijn voldoende

Lokomotiv Centrum heeft de altijd moeilijke verplaatsing naar Wijndaal voor het eerst in vijf jaar tijd tot een goed einde gebracht. Drie doelpunten in de openingspfase volstonden voor een eerste uitzege van het seizoen.

0-3 na negen! minuten

Het was even verschieten voor de toeschouwers aan het synthetisch veld in Hoeilaart. Na nog geen tien minuten gaf het scorebord 0-3 aan. Lokomotiv Centrum was als een komeet aan de wedstrijd begonnen. Danny vond Louis, die teveel ruimte kreeg en na twee minuten was het meteen prijs. De spits zette de toon met piekfijne plaatsbal. Een uppercut voor de thuisploeg waar het niet meteen van zou herstellen. Erger nog, na vijf minuten spelen stond het al 0-2. Kristof bleef voldoende koelbloedig en werkte een hoekshop af.

En nog was het niet gedaan. Wijndaal werd overlopen en Laurens knalde – andermaal met een fijn afstandsschot – de 0-3 binnen. Opnieuw was het Danny die met een snelle inworp de thuisploeg verraste. Het trio L-D-L (Louis, Danny, Laurens) scoorde dit seizoen 17 van de 26 Loko-doelpunten.

Verdedigen

Dynamo Wijndaal stond derde in de rangschikking en kon mits een zege virtueel leider worden. De thuisploeg had de wedstrijd eigenlijk al verloren, maar bleef er na de pauze wel vol tegenaan gaan. Loko kreunde bij momenten, maar de marge van drie doelpunten gaf vertrouwen. Onder leiding van een sterke Koen en Steven, brak de verdediging niet. Tien minuten voor affluiten vond Wijndaal dan toch de aansluitingstreffer. De ingevallen Jimmy en de solide spelende doelman Mike werden bij een hoge bal neergemaaid, maar het doelpunt telde, 1-3. Een geweldig resultaat voor Loko dat zo zijn zesde positie verstevigt. Volgende week wacht opnieuw een moeilijke wedstrijd, deze keer in Dilbeek tegen de nummer 4 in de stand. Benieuwd of de zwarthemden hun kunstje kunnen herhalen.

1 - 3
Fulltime