VK Poreistampers — FC Cite

Voorbeschouwing

VK Poreistampers — Simca Boys

Voorbeschouwing

VK Poreistampers — LOKO B

Wat een stunt!

1-3 winnen op het veld van de autoritaire leider, het is niet iedereen gegeven. Loko speelde sterk en won verdiend in Asse. “Het is een geweldige teamprestatie. We spelen een uitstekende wedstrijd en kunnen 2019 met een goed gevoel afsluiten”, besloot Loko-spits Louis achteraf.

Opnieuw 1, 2, 3 in een mum van tijd

De start van de wedstrijd leek verdacht veel op die van in Wijndaal, waar Loko al na 9 minuten 0-3 uitliep. Ook nu beet Loko-topschutter Louis de spits af. Met een korte rush op links schoot hij de bal via de paal overhoeks binnen. Een fantastisch mooi afstandsschot. Het was duidelijk dat de Poreistampers uit Asse het niet gewoon zijn om op achterstand te komen. Ze verloren al een jaar niet meer in eigen huis. De leider probeerde wel, maar onze jongens vingen de druk goed op en counterden naar hartenlust. Na tien minuten verdubbelde Thomas de score. Opnieuw met een fraaie vrije trap, stilaan zijn handelsmerk. Porei leek van slag en niet veel later legde Loko een perfecte counter op de mat. Danny vertrok op rechts en in een mum van tijd zaten we via Louis bij Laurens. De middenvelder dook vanop links de zestien in en knalde de 0-3 overtuigend binnen.

Doelhout voorkomt 0-4

Nog voor de rust had de score nog verder kunnen uitlopen. Louis omzeilde de doelman en zag zijn bal op de paal sterven, terwijl Laurens nog een geweldige vrije trap liet optekenen, maar zijn verre schot spatte uiteen op de lat. Na de koffie zagen we hetzelfde spelbeeld, Porei drukte steriel, maar de kansen waren voor Lokomotiv. De poging van Jimmy werd vanonder de lat gered en Ooms trapte vanuit een schuine hoek over. De verdediging van Loko had zijn schaapjes op het droge onder leiding van een sterk spelende Koen. De strafschop als eerredder in de toegevoegde tijd bleek echter een voetnoot. 1-3 op de leider, een echte stunt. Loko speelt dit seizoen uitstekend tegen de topploegen. De zwarthemden staan misschien pas 7e in de stand, maar wel op 3 punten van de derde plaats.

?⚪️

Loko-topschutter Louis: “Ik heb een geweldige ploeg achter mij.”

Loko-spits Louis maakte al zijn 8e doelpunt van het seizoen en is daarmee topschutter. Zijn 8e roos in 10 pogingen: “Mijn geheim? Ik word goed bediend, we weten elkaar te vinden en ik heb een geweldige ploeg achter mij”, bleef de spits bescheiden. Op de zege van vandaag viel weinig af te dingen, dat besefte hij ook. “Op voorhand droom je ervan om op de leider te komen winnen. We spelen een uitstekende wedstrijd en kunnen 2019 met een goed gevoel eindigen.” Loko wint de topwedstrijden, maar laat punten liggen tegen de kleinere ploegen. Iets waar Louis verandering in wil brengen. “We gaan na nieuwjaar proberen zo verder te doen en met dezelfde ingesteldheid zullen de overwinningen wel volgen.”

1 - 3
Fulltime